Att köpa en färdig friggebod

Nytt projekt för 2015?

Det finns ett namn för alla bodar, men alla samlas också under namnet friggebod. Oavsett vad du har för behov, så finns det en friggebod för allt. Att bygga en friggebod kanske inte verkar så svårt, men att få det snyggt kan vara ett problem utan snickarerfarenhet. Det kan också vara så att tiden för att bygga denna bod är knapp, och att det gör att det går för fort att bygga den vilket naturligtvis kommer att bidra till dess utseende.

En annan aspekt kan vara att det idag finns så många producenter av friggebodar av olika slag, att priserna på dessa har kommit ned så lågt att det inte längre lönar sig att köpa material på egen hand.

En av de största svenska prispressarna på friggebodar heter Byggmax

Hos Byggmax hittar du många olika modeller, typer och storlekar av friggebodar. De allra minsta startar på 5,9 kvadratmeter, och duger förmodligen jättebra som en förvarings bod eller ett mindre redskapsskjul. Vill du ha en större friggebod så går storlekarna uppåt ända upp till 15 kvadratmeter.

Dessa friggebodar kan beställas via www.byggmax.se eller i butik för hemkörning. Leveranstiden på dessa varierar normalt mellan 5-15 arbetsdagar, med några undantag med leveranstid upp till en månad. Alla friggebodar levereras komplett med material och byggbeskrivning, vilket gör det enkelt även för den oerfarna hobbysnickaren att montera alla detaljer.

Priserna på dessa friggebodar startar från cirka 8000 kronor upp till runt 40000 kronor beroende på storlek och modell. Till de allra största så finns det även tillsatser såsom husgrund, badrum eller kök med ritningar om hur det ska gå till att installera. På så sätt så kan du enkelt få ett litet gästrum av din nya friggebod.

För mera information om just friggebodar kan du klicka på denna länk för att komma till Byggmax sortiment.

Comments are closed.