Biljetter till Julgalan 2014

Förra årets julgala var en dundrande succé med över 100000 sålda biljetter över hela Sverige. Årets Julgala 2014 ser ut att bli en lika stor succé på pappret. Med de vanliga festligheterna som glöggmingel, julbord och efterfest så är det redan ett mycket uppskattat återkommande evenemang som reser rikt runt och bjuder på en show av storslaget mått.

Årets Julgala 2014 har ett startfält att toppartister som sällan skådats tillsammans. Med det inte sagt att alla artisterna medverkar i samma gala. Årets julgala är indelad i olika färggrupper för att de som beställer biljetter på förhand ska kunna se vad som gäller för just den julgala som uppvisas i din stad.

Så här är indelningen av artister till Julgalan 2014

Julgalan 2014 består av 5 olika artistgrupper, varav tre av dessa grupper uppträder på flera ställen en vad de två andra gör. För att hitta mera information om Julgalan 2014 så kan du läsa om dessa gruppindelningar på www.julgalan.se . Där kan du få exakta uppgifter om vilka av dina favoritartiser som uppträder i en stad nära dig.

Julgalan 2014 kommer att besöka 19 olika städer på sin stora show från norr till söder. I många av dessa städer kommer Julgalan 2014 att ha uppträdande flera dagar och med flera av de olika gruppindelningarna av artister.

All information om detta finns att läsa på www.julgalan.se och beställning av biljetter till julgalan 2014 gör du enklast genom Ticnet, som är en betrodd och säker leverantör av biljetter till de flesta av alla populära Svenska evenemang. Ticnets service för enkel bestllning av biljetter hittar du som vanligt på www.ticnet.se

Direktlänk till Julgalans biljetter med tillhörande evenemangskalender hittar du genom att klicka på länken nedan. Ta med familjen och ha en riktigt kul fest med Julgalan 2014.

Klicka här för att beställa biljetter till Julgalan 2014

Comments are closed.