Gör det själv – Måla väggar. Bauhaus gör det på YouTube

Sedan över 3 år tillbaka, så har Bauhaus haft utförliga ”gör det själv” videos på You Tube till alla sina kunders förnöjsamhet. En titt på dessa och alla kan utföra byggnationer, tillbyggnad, ombyggnad, reparationer och enkla saker som att måla om sina väggar.

I ”Gör Det Själv” för att måla väggar får vi möta två stycken erfarna killar inom byggbranschen som utförligt och på ett enkelt sätt visar och förklarar hur du gör det på bästa sätt. Dessa två rutinerade experterna heter Lasse Ottosson och Björn Stock.

I Bauhaus video om att måla väggar får vi lära oss hur man måste maskera alla lister, och andra ting på ett enkelt sätt så inga missöden uppstår vid din ommålning. De påskiner också hur viktigt det är att ha en färg med kvalitet, och använder själva Beckers färg som också naturligtvis saluförs av Bauhaus. Att den färg vi ska använda på våra väggar också ska vara av en halvblank eller matt nyans förklaras med att den blanka färgen gör märken och stötar mera synbara, och det vill vi ju inte ha på våra nymålade väggar.

Att det sedan är viktigt att göra allt i rätt ordning vid målning får vi också reda på, och mycket mera som berör målning och ommålning av väggar.

Varför ska jag nu skriva allt som denna praktiska och informativa video handlar om? Nä det tänker jag inte göra. Bauhaus gör det själv video finns att se genom att klicka vidare här. Då får du reda på allt om hur det går till att måla väggar. Videon har du tid med. Den är bara lite under sju minuter. En av de där bra instruktionerna som vi ibland får, och komprimerat på bara sju minuter. Bra Bauhaus!

Comments are closed.