Nu tänker alla på den unika gåvan till Farsdag 2014. Behöver du verkligen tänka

Farsdag står runt hörnet, och helt plötsligt så knackar den på dörren. Blir du tagen på sängen av farsdag, eller är du den som har allt under kontroll och vet vad precis vad du ska köpa och alltid hittar den där finurliga och överraskande presenten.

Oavsett vilken av kategorierna du tillhör borde du veta vad din far tycker om mest, och då vet du ju genast vad som är viktigt.

Att bara komma ihåg Farsdag, och komma på besök med eventuell familj och barnbarn är ju något som är uppskattat och mycket mera värdefullt än att bara kliva förbi, i tidens anda, för en kopp kaffe och en leverans av ett paket. Med ett välkommet besök kan vi ju alltid ta med en flaska gott vin och en kasse med festmat så blir ju succén ett faktum.

Kanske vill du ändå handla något som present till Farsdag 2014

Det är där problemen börjar. Att veta vad vi varje år ska hitta på är inte lätt. Först och främst är det ju en fråga om vilken åldersgrupp din far är. Att anpassa presenten till Farsdag varje år är ingen lätt sak.

Är din far i medelåldern och tekniskt intresserad, så är ju alltid nya små tekniska apparater och enheter ett uppskattat inslag. Har du då spenderarbyxorna på dig, så är den nya iPhone 6 förmodligen den hetaste prylen just nu. Om vi nu vill komma ned på jorden, och inte göra av med halva lönen så finns det andra ting såsom extra tillbehör till datorn eller en mp4-spelare som din far kan lyssna och se på till sitt jobb varje dag.

Är du fortfarande oviss om vad du ska handla, och går runt stressad då du inte kan komma på något? Då är det dags att ta till beprövade knep som en ny skjorta, en fin deodorant eller eau de toilette. Sådant kan aldrig gå fel. Och glöm nu inte att det där personliga besöket, med att verkligen sitta ned och ha tid med din far i all arbetsstress är det absolut viktigaste. Det finns inget som slår.

Hade du helt glömt bort Farsdag 2014

Som vanligt så inträffar alltid Farsdag andra söndagen i november, så nu finns det inga ursäkter kvar. Bara att planera den där perfekta dagen för din far. Han är väl värd den.

Comments are closed.